Monthly Archives: lokakuu 2012

Pikku-Pohjola -kartoitustapahtuman tuomarikoulutus 17.-18.11

Pohjoisen alueen D-99 -ikäluokan pelaajakartoitus järjestetään Vuokatissa 17. -18.11.

Ohjelmassa on molempina päivinä viisi tunnin mittaista ottelua. Ottelut pelataan lauantaina klo. 13-19, ja sunnuntaina klo. 9-16.

Tapahtumassa järjestetään myös alueellista tuomarikoulutusta, jossa nuorille tulevaisuuden tuomareille vinkkejä pääasialisesti sijoittumisen, liikkumisen ja toimintaproseduurien osalta antavat Kainuun ja Oulun jääkiekkotuomareiden kerhokouluttajat.

Lisätietoja tapahtumasta kerhokouluttaja Paavo Kamuselta, p. 050-594 6081.

 

Hallituksen kokouksessa päätettyä + muuta lisäinfoa

Kainuun Jääkiekkotuomareiden uusi hallitus kokoontui 11.10 kello 18 alkaen, yhteistyökumppani Scandic Hotel Kajanuksen tiloissa.

Kokouksessa päätettiin pääosin kuluvan kauden toimihenkilöistä. Puheenjohtajana jatkaa Matti Niiranen, ja uudeksi varapuheenjohtajaksi nimitettiin Simo Lehtomäki.
Rahastonhoitajan virkaa kantaa viime vuosien tapaan Hanna Seppänen. Sihteerin ja kerhokouluttajan toimissa nähdään näissä tehtävissä uusi, mutta muuten ennestään tuttu Paavo Kamunen.
Tuomarinimeäjänä jatkaa edellisen kauden tavoin Jyri Ohtonen, ja kerhon markkinointi – ja turnausasioista vastaa Risto Karjalainen.
Edellämainittujen henkilöiden lisäksi hallitukseen kuuluu myös Antti Mäkiranta.

Hallitus nimesi myös kerhon web-sivujen hoitajan, joka siis tällä kaudella on Juho Leinonen.

Hallitus oli yksimielinen seuratoimitsijakoulutuksen järjestämisestä tarpeen vaatiessa. Erotuomarikortillisia toimitsijoita järjestetään edelleen Kajaanin Hokin Mestis-otteluihin viime kausien mukaisesti, ja
tarvittaessa Kainuun Jääkiekkotuomarit avustaa Kainuun jääkiekkoseuroja, esimerkiksi mahdollisen toimitsijapulan yllättäessä.
Valtakunnallisiin koulutuksiin sekä otteluvalvontaan panostetaan tarpeen mukaan.

Kuluva kausi on kerholle kolmaskymmenesviides (35).