Monthly Archives: marraskuu 2012

Peruskurssin toinen osa 18.12.2012!

Huomio kaikki uudet tuomarit!

Peruskurssin toinen osa pidetään Scandic Kajanuksessa, 18. päivä joulukuuta klo. 17-21.

Koulutuksesta vastaavat kerhokouluttaja Paavo Kamunen sekä tuomarinimeäjä Jyri Ohtonen.

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty myös sähköpostitse.

 

Lisätietoja Paavolta ja Jyriltä!

Pikkujoulut lähestyvät – varaathan paikkasi ajoissa!

Kainuun Jääkiekkotuomarit toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleiksi 7.12.2012 järjestettäviin pikkujouluihin. Paikkana toimii tuttuun tapaan Scandic Hotel Kajanus, ja tapahtuman alkamisajaksi on sovittu 18.30.

Tilaisuuden alussa pidetään kerhokoulutuspalaveri, jonka jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja vapaaseen illanviettoon. Kerhon johtoporras on taas ollut niin reilulla tuulella, että illaksi järjestetään myös pientä iltapalaa sekä virvokkeita. Hallitus tarvitsee etukäteen osallistujien lukumäärän, jotta tarjottavaa osataan varata riittävästi.

Sitovat ilmoittautumiset erityisruokavalioineen, perjantaihin 23.11.2012 klo. 16 mennessä, osoitteeseen paavo_kamunen@hotmail.com. Lisätietoja sihteeriltä sekä puheenjohtajalta!

Tervetuloa!

Muutos harrastesääntöihin!

Suomen Jääkiekkoliiton harrastekiekkovaliokunnan päätöksen myötä harrastesääntöjen kohta kuusi (6) kuuluu seuraavasti:

6. Pienet rangaistukset

Pienen rangaistuksen suuruus on kaksi (2) minuuttia tehokasta peliaikaa TAI kolme (3) minuuttia suoraa aikaa. Jos pelaaja saa ottelussa kolmannen pienen rangaistuksen, hänet poistetaan kyseisestä ottelusta. Pelaajan saaman kolmannen pienen rangaistuksen kärsii joku muu saman joukkueen kenttäpelaaja. Pelaaja saa osallistua normaalisti seuraavaan otteluun. Rangaistuksia, jotka on annettu säännön ”Pelin viivyttäminen – kiekko katsomoon” nojalla ei lueta tähän määrään eikä myöskään tilannetta, jossa pelaajan sääntörikkomus johtaa rangaistuslaukaukseen.